Werkwijze

Duurzaamheid, Kwaliteit, Professionaliteit en Veiligheid is het fundament van de werkwijze van Bouwbedrijf Kemper.

Duurzaam bouwen en verbouwen levert winst op voor mens (people), milieu (planet) en economie (profit).

Een groot deel van de dag zijn de mensen binnen. Hetzij thuis, op het werk of op school. Belangrijk is dat deze plekken een gezond binnenklimaat hebben. Als gebruiker of bewoner wil je dat:
de lucht gezond is
er geen geluidsoverlast is
de temperatuur comfortabel is.

Dit kan o.a. gerealiseerd worden door de juiste toepassingen en de juiste materiaalkeuze.
Bouwbedrijf Kemper kan door haar gedegen vakkennis en eigentijdse oplossingen u perfect helpen een goede keuze te maken.
De professionaliteit van het personeel en de veiligheid op de bouw zijn in niet mindere mate essentieel voor het door u zo gewenste resultaat.

BouwNu.nl

Dat wij aan onze opdrachtgevers een kwalitatief product leveren blijkt wel uit hun reviews op de website https://bouwnu.nl. Op deze site welke beheerd wordt door BouwendNederland kunnen opdrachtgevers gevraagd en ongevraagd hun ervaringen kenbaar maken. Wij kunnen wel stellen dat wij bijzonder trots zijn op onze gemiddelde score van 9+!!.

Verwerking persoonsgegevens; nieuwe AVG wet.                                        Voor zover in het kader van opdracht tot uitvoering werk Persoonsgegevens worden verwerkt, zullen deze Persoonsgegevens op een behoorlijke en zorgvuldige wijze worden verwerkt overeenkomstig de Wet Bescherming Persoonsgegevens en Algemene Verordening Persoonsgegevens.

dakramen
dakisolatie woonboerderij
vervangen spanten woonboerderij
isoleren
Menu