Woningbouw

Bouwbedrijf Kemper is een ambachtelijk bedrijf met passie voor bouwen en kan zodoende de meest voorkomende werkzaamheden in of aan uw woning uitvoeren.

Onderhoud / Verbouwing:

Van klein onderhoud tot een grote uitbreiding of van zwam/boktor bestrijding tot upgrading van oude panden, niets is onbespreekbaar of onoplosbaar. U hebt een wens en wij zullen onze uiterste best doen de klus gezamenlijk te realiseren. Onder projecten (links op deze pagina) ziet u diverse voorbeelden.

In de huidige tijd is het aan te bevelen uw woning duurzaam te bouwen of duurzaam aan te passen. Dat wil zeggen duurzaam inzake de levensduur en herkomst van gebruikte materialen en in niet mindere mate duurzaam voor wat betreft het (verminderde) gebruik van energie of het gebruik van alternatieve energiebronnen. Voor het aanbrengen van wand-, vloer- of dakisolatie geldt het verlaagde BTW tarief van 9%! Iedere situatie is anders en om maatwerk te kunnen bieden willen wij u graag adviseren bij uw keuze.

Nieuwbouw:

De nieuwbouw woningen die wij bouwen zijn constructief degelijk en voorzien van duurzame en onderhoudsarme materialen bovendien hebben ze een prettig en zeer goed leefklimaat.

Als u over een eigen bouwkavel beschikt en u wenst een kwalitatieve, duurzame woning met eigen inbreng, neem dan vrijblijvend contact op met ons voor een oriënterend gesprek. Wij bouwen maatwerk voor u!    Enkele voorbeelden van door ons gebouwde woningen ziet u eveneens onder woningbouwprojecten links op deze pagina.

dakisolatie woonboerderij
vervangen spanten woonboerderij
2021
start nieuwbouw woning
Wolvega
Menu